Biostar Beta. Not for public use.
Pablo Marin-Garcia ♦ 1.8k
Status: New
Handle: @Pablo Marin-Garcia1699
Reputation: 1800
Email: h*********@gmail.com
Joined: 8 months ago
Google Scholar: 7eQG2B8AAAAJ
Last seen: 11 months ago
Location: Spain

Currently I work as an analyst and bioinformatician in human genetics at FHCUV-INCLIVA in Valencia (Spain). I have been working 9 years at Sanger Center and European Bioinformatics Institute (Cambridge, UK) dealing with genomic analysis of complex diseases in humans.

I have a Zoology degree, a master in genetics and evolution and a PhD in molecular genetics in complex diseases (Hypertension) and a master in biomedicine statistics.

I create software applications for genetic analysis and genomic visualization using Perl (bioperl API, ensEMBL API), R (bioconductor) and javascript (jquery and extjs)

Answer: A: Calculation of VAF (variant allele frequency)
3 Votes | 1 Reply
12 months ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Answer: A: Sequence Clustering Based On Similarity
0 Votes | 0 Replies
3.4 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Answer: A: Add Dp Tag To Genotype Field Of Vcf File
1 Vote | 0 Replies
4.0 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Comment: C: get biotype for refseq NM transcripts
0 Votes | 0 Replies
4.6 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Comment: C: get biotype for refseq NM transcripts
0 Votes | 1 Reply
4.6 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Comment: C: get biotype for refseq NM transcripts
0 Votes | 1 Reply
4.6 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Comment: C: get biotype for refseq NM transcripts
0 Votes | 0 Replies
4.6 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Comment: C: get biotype for refseq NM transcripts
1 Vote | 2 Replies
4.6 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Comment: C: get biotype for refseq NM transcripts
1 Vote | 0 Replies
4.6 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
get biotype for refseq NM transcripts
21 Votes | 15 Replies
4.6 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
• updated 4.6 years ago
Dan Gaston
7.1k
Is Zlib Library Failing To Process Properly Bgzip Files?
12 Votes | 8 Replies
6.0 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
• updated 4.9 years ago
Andy Yates
• 110
Answer: A: How to find all miRNA locations in on GRch37 ?
9 Votes | 1 Reply
5.4 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Answer: A: Samtools And Region List
14 Votes | 1 Reply
6.0 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Comment: C: Samtools And Region List
1 Vote | 0 Replies
6.0 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Comment: C: Why Chr17 Does Not Have Telomeres?
2 Votes | 0 Replies
6.6 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Answer: A: Short Read Aligners/ Snp Calling Comparison
1 Vote | 0 Replies
6.6 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Answer: A: Converting Bcl To Fastq
4 Votes | 1 Reply
6.7 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Comment: C: Newbler Download
0 Votes | 1 Reply
7.2 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Answer: A: Piping With Samtools, Bwa And Bedtools
6 Votes | 0 Replies
7.4 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Comment: C: Converting Bcl To Fastq
0 Votes | 0 Replies
7.6 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Comment: C: Casava1.8.2: One Barcode Per Lane Does Not Work?
1 Vote | 0 Replies
7.8 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Answer: A: Discrepancy Between Ld And R-Sq
8 Votes | 0 Replies
7.9 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Answer: A: Convert Plink Ped Format Into Hapmap Format?
3 Votes | 0 Replies
7.9 years ago
Pablo Marin-Garcia
♦ 1.8k
Powered by the version 2.0